Åpningstider

 • Mandag
  08:3016:30
 • Tirsdag
  08:3016:30
 • Onsdag
  08:3016:30
 • Torsdag
  08:3019:00
 • Fredag
  08:3016:30
 • Lørdag
  11:0014:00

KTM 250 EXC-F Six Days

Totalpris 106 500,-
Månedspris 0,-
Årsmodell 2023

Finansieringskalkulator

Kalkulatoren er veiledende. Kontakt oss for nøyaktige detaljer.

Kontantbeløp ,-
Løpetid år

Selger: Richard

Epost: richard@cbp.no

Telefon: +47 35 58 41 41

Mobil: +47 46 44 49 11

Beskrivelse

Listepris 126.000,-, nå 106500!

Ingen andre merkevarer står opp for suksessen til KTM når det kommer til enduro, og dette er tydelig i den største konkurransen på kalenderen, 'International Six Days Enduro' (ISDE). Fra sin ydmyke begynnelse har ISDE blitt til verdensmesterskapet i Enduro-scenen. Dette Enduro-maratonet krever like mye av syklene som det gjør av førerne, og hvert år dukker mer enn halvparten av dem opp med KTM. 2020 International Six Days Enduro arrangeres i krevende terreng i Italia. KTM tar nok en gang utfordringen med den siste, begrensede Six Days-utgaven av de tøffeste maskinene. Disse syklene er lett identifisert av deres spesielle Six Days-design, og har en utvidet liste over topp-of-the-line-komponenter, alle spesialdesignet og foredlet av KTMs egen avdeling for forskning og utvikling. Dette er de ultimate Enduro-syklene for den eksepsjonelle begivenheten.

MOTOR

Kompakte dimensjoner med klasseledende effekt, KTM 250 EXC-F Six Days' drivstoffinjiserte DOHC-motor er den kraftigste og mest raffinerte 250 cc på markedet. Den effektive kraftleveransen er tilgjengelig i hele omdreiningsområdet, og med sin lave vekt på bare 27,9 kg er denne motoren den letteste og mest konkurransedyktige kraftpakken der ute.

CHASSIS

Alle KTM EXC-modeller har en høyteknologisk, lett kromolert stålramme. Dette inkluderer hydroformede elementer produsert ved hjelp av topp moderne robotsveising. Med sine løpsprøvde geometrier og optimale stivhet gir rammen god tilbakemelding til føreren, leken håndtering og bemerkelsesverdig stabilitet. Det lateralt festede motortoppstaget (forbindelsen mellom sylinder, topp og ramme) er laget av aluminium, noe som reduserer vibrasjoner og bidrar ytterligere til nøyaktig håndtering i svinger. Syklene har også sideveggsrammer med strukturert overflate som forbedrer grepet, mens de også fungerer som en varmebeskytter mot lyddemperen på høyre side. Underrammen er laget av ekstra lette og stabile aluminiumsprofiler, som veier mindre enn 900 gr, og gir god stabilitet bak.

STYRE

Alle KTM EXC-modeller er utstyrt med det samme høykvalitets koniske styret i aluminium, laget av NEKEN. Styret gir mulighet for fire forskjellige stillinger. Styret kommer som standard med et ODI-vulkanisert grep på høyre side og et behagelig ODI-låsbart grep, som ikke krever lim på venstre side. I tillegg kan alle modeller utstyres med en valgfri mapswitch, som gjør det mulig å velge mellom en standard og avansert kraftkurve.

SIX DAYS

SIX DAYS sete for forbedret langdistansekomfort, eksklusiv SIX DAYS-grafikk med en slående design, map switch, styre med SIX DAYS-logo, SIX DAYS lyddemper (anodisert og med SIX DAYS-logo). Maskinerte oransje anodiserte trippelklemmer for ekstrem presis gaffelklemme og optimal gaffelfunksjon. Radiatorvifte for alle 4-taktsmodeller for å optimalisere temperaturstyring under ekstreme forhold. Flytende bremseskive foran for jevn bremseevne under ekstreme forhold. Solid bakbremseskive (ingen spor / hull) for forbedret varmemotstand og redusert slitasje på bremseklossene. Supersprox Stealth 2-komponent bakhjul, aluminiumsring og ytterring i stål for maksimal holdbarhet. Enkel fjerning av forhjulet, oransje ramme, motorvern for effektiv motorbeskyttelse og oransje kjedefører.

 • Spesifikasjoner

  Spesifikasjoner

  • Årsmodell 2023
  • Tilstand Ny
  • Type Cross/Enduro/Trial

Kjøp

Finn ID
348980409

Kontakt

Finn ID
348980409