- 3000m2 med hestekrefter!

Åpningstider

  • Mandag
    08:0016:30
  • Tirsdag
    08:0016:30
  • Onsdag
    08:0016:30
  • Torsdag
    08:0016:30
  • Fredag
    08:0016:30
  • Lørdag
    11:0014:00

Avvikende åpningstider

  • 1. mai 2021

    Stengt

  • 13. mai 2021

    Stengt

  • 17. mai 2021

    Stengt

  • 24. mai 2021

    Stengt

Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen inneholder informasjon om hvordan vi håndterer dine personopplysninger. Vi oppfordrer deg til å lese nøye gjennom personvernerklæringen.

BRUK AV COOKIES

Vi bruker cookies på våre nettsider for at besøksstatistikken skal være pålitelig og for å øke funksjonaliteten på våre sider.

DETALJER FOR COOKIES

Google Analytics (_ga, _gat og _gid). CBP bruker Google Analytics for å samle inn og analysere informasjon om hvordan besøkende bruker nettstedet, via informasjonskapsler (cookies).

I tråd med vanlig praksis på Internett registreres brukerens IP-adresse av nettstedet, men vi har ikke tilgang til personopplysninger eller kan knytte handlinger på nettstedet til enkelte personer.

 

RETTIGHETER

Som bruker av nettsidene våre har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven.

Hvor behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke, kan du til enhver tid trekke samtykket tilbake.

Dersom du mener at CBP ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no.

 

KONTAKTINFORMASJON

Telefon 35 58 41 41
Webredaktør: Thomas Hailand
Epost: thomas@cbp.no