Åpningstider

 • Mandag
  08:3016:30
 • Tirsdag
  08:3016:30
 • Onsdag
  08:3016:30
 • Torsdag
  08:3019:00
 • Fredag
  08:3016:30
 • Lørdag
  11:0014:00
Triumph Hero-9

Triumph

Triumph er Englands største motorsykkelprodusent og blant verdens ledende fabrikanter. CEO John Bloor sier det slik: «vi står aldri stille, men streber etter å nå nye mål på vegne av oss selv og motorsyklister verden over.» Hos oss finner du et stort utvalg fra den legendariske fabrikanten!

Triump CPB

Genuin lidenskap og ingeniørkunst

Triumph bygger ikoniske motorsykler. Noen modeller feirer fortiden mens andre omfavner fremtiden. Viktige stikkord er dristig design, original styling, målrettet ingeniørkunst og genuin lidenskap for motorsykler. Hos CBP finner du et stort utvalg av modeller innen kategorier som moderne klassikere (Bonneville) og adventure (Tiger).

Historiens første Bonneville ble lansert i 1958 og har oppnådd ikonstatus. Når vi snakker klassisk eller retro, ser alle for seg en Bonneville. Mange produsenter har kopiert, men det finnes kun én original. I dag kan du velge mellom varianter som Street Twin, Street Scrambler, Thruxton R, Bonneville Bobber og Speedmaster samt de tidløse klassikerne Bonneville T120 and T100. Da Triumph entret adventuresegmentet med Tiger-modellene, var dette et stort steg i riktig retning. Salgstall og lykkelige eiere av Tigere er troverdige vitner på det.

Jakten på den perfekte kjøreturen

Triumph Motorcycles ble etablert i 1984 av forretningsmannen John Bloor, etter at han overtok rettighetene til navnet fra Triumph Engineering og med det en arv som går helt tilbake til 1902. Motorsykler og tilbehør fra Triumph blir designet, utviklet og testet av selskapets dedikerte team.

Triumph har ett mål for øyet; å lage verdens beste motorsykler. «Vi gjør det for skjønnheten, presisjonen, spenningen og den deilige lyden av dekk mot asfalt. Vi jakter det samme som kundene våre: den perfekte kjøreopplevelsen», skriver selskapet på sine nettsider. Fra første skisse til sluttmontering gjennomgår alle sykler seks stadier før de blir en del av Triumph-familien. Slik sikres den kjente Triumph-kvaliteten

Triumph Thruxton-RS