Åpningstider

 • Mandag
  08:3016:30
 • Tirsdag
  08:3016:30
 • Onsdag
  08:3016:30
 • Torsdag
  08:3019:00
 • Fredag
  08:3016:30
 • Lørdag
  11:0014:00

KTM

De siste årene har det blåst en oransje vind gjennom Norden. Motorsykler fra KTM klatrer på salgsstatistikken og har opparbeidet seg høy status blant norske MC-førere. Hos CBP kan du oppleve hva kvalitetsmerket fra Østerrike har å by på.

KTM 890 DUKE R CBP

Ren kjøreglede

KTM er Norges nest mest solgte MC-merke. De er en av verdens største cross- og endurosykkel-produsenter, og utvider stadig sin portefølge av Gate-modeller. Kjøregleden og entusiasmen knyttet til merket vokser i takt med et stadig større utvalg av sykler. Velg blant modeller som Duke, Adventure, MX, Enduro og E-ride. Alle som jobber hos CBP er entusiaster med service i blodet. Vi simpelthen elsker fornøyde kunder som kjøper og ruller ut nye motorsykler!

Ready to race

KTM-filosofien «ready to race» innebærer mer enn bare fart og spenning. Produsenten viser til kompromissløs design og funksjonalitet strippet for unødige elementer; bare akkurat det du trenger for en ultimat kjøreopplevelse. For KTM handler eventyrlyst om å utforske og oppdage noe nytt, enten det befinner seg like bak horisonten eller langt utenfor komfortsonen.

KTM er kjent for å bygge det ekstreme, enten det er for gatebruk eller offroad. Motorkraft, rammekonstruksjon, chassis, bremser, dempere, kjøreegenskaper og teknologi.

Ingenting er tilfeldigheter, KTM er ekstreme i alt de gjør. Velkommen innom oss i CBP. Her kan du se hvorfor KTM er noe for seg selv.

4-taktsmotor og hydraulisk clutch

KTM ble grunnlagt i 1934 av den østerrikske mekanikeren Hanz Trunkenpolz. I 1953 produserte de sine første 20 sykler, og østerrikerne har drevet serieproduksjon siden. KTM var det første merket som laget en 4-taktsmotor til en offroad motorsykkel, og de første til å ha hydraulisk clutch på samtlige modeller. Moderselskapet KTM AG eier distribusjonsselskapene KTM Sportmotorcycle GmbH og Husqvarna Motorcycles GmbH, samt KTM Sportcar GmbH som produserer sportsbilen X-Bow.

KTM 390 ADVENTURE MY20 - CBP