Åpningstider

 • Mandag
  08:3016:30
 • Tirsdag
  08:3016:30
 • Onsdag
  08:3016:30
 • Torsdag
  08:3019:00
 • Fredag
  08:3016:30
 • Lørdag
  11:0014:00
Indian FTR R Carbon CBP

Indian

Indian har vunnet hjerter til motorsyklister over hele verden. Amerikas eldste motorsykkelmerke har blitt viden kjent for sine Chief- og Scout-modeller som forbindes med fremragende ytelse, innovasjon og lidenskap. CBP er stolte av å være én av fem norske forhandlere av dette legendariske merket. Indian tilbyr førsteklasses produkter og suverene kjøreopplevelser.

Indian FTR R Carbon CBP

 Store kjøreopplevelser

Indian Motorcycle byr på store kjøreopplevelser. Klassiske linjer kombinert med ny teknologi og spennende design. Den legendariske Scout-serien er kjent for dens lave profil, enkle rene linjer og råsterke motor. FTR-serien er inspirert av den legendariske Flat Track raceren FTR750, som har vunnet alt som er å vinne. En superheftig V-twin, Trellis-ramme, opp ned gaffel og Brembo bremsesystem. FUN-faktor uten sidestykke.

Den nye Chief-serien er årets store nyhet, med sin nye og enkle stålramme kombinert med den kraftige Thunderstroke 116-motoren. Baggere er det også flere av. Felles for alle er at de har harde sidevesker som kan åpnes og lukkes med fjernkontroll. Chieftain Dark Horse og Limited er de største i denne klassen og er i tillegg utstyrt med kåpe. Roadmaster-serien er de ultimate touringmaskinene som leverer den beste komforten og tåler de lengste turene.

Disse har fått flere oppgraderinger for 2021, blant annet Apple CarPlay som standard på alle modeller. Spør oss gjerne om utvalget fra Indian.

Amerikas første motorsykkelprodusent

Indian Motorcycle er et legendarisk amerikansk motorsykkelmerke med stolt historie. Selskapet ble grunnlagt av George M. Hendee i 1897, og gjorde seg tidlig bemerket for sin banebrytende teknologi og innovasjon. Førsteklasses produkter resulterte i rekordhøye salgstall og utallige seiere på racingbanen i tiårene før andre verdenskrig. Indian Motorcycle hadde sitt eget reacingteam som ble kjents som «The Wrecking Crew».

På 1950-tallet dominerte racingteamet både på Flat Track-banene og utholdenhetsløp som gikk over lange distanser. I 2011 ble Indian Motorcycle kjøpt opp av Polaris Industries, som er kjent for sine snøscootere, vannscootere og ATV-er. Den nye eieren ivaretar den stolte historien og viderefører lidenskapen som drev selskapets grundere på begynnelsen av 1900-tallet.

 

indian FTR R Carbon