Åpent hverdager fra 08:00 - 16:30 Lørdager fra 11:00 - 14:00 Lørdagsstengt i Juli og Påskeaften
Verksted

VERKSTED


Vi har ett stort og godt utstyrt verksted klart for både store og små oppgaver.

Vi driver godkjent mc- verksted og har god kompetanse på merkene vi representerer. Vårt mål er at alle våre mekanikere skal ha fagbrev i motorsykkelfaget. Vi følger alle våre merker sine kursprogram slik at vi hele tiden er oppdatert og sikrer dermed kvaliteten på vårt arbeid. Dette kommer deg som kunde og din motorsykkel til gode!

Vi har fullt oppdaterte diagnosesystemer slik at du alltid er sikker på at din mc har nyeste tilgjengelige programvare installert ved service.

Vi bruker alltid originale slitedeler om din mc er innenfor garanti. Har du en eldre sykkel, har vi god tilgang til deler fra andre leverandører og kan tilpasse service til ditt behov dersom ønskelig.
Vi kan også tilby enklere service og reparasjoner på merker vi ikke fører, så ta gjerne kontakt for prisoverslag. Vi tar også dekkskift på alle merker, og kan levere dekk fra de fleste leverandører.
Har du hatt uhell eller fått skader på din mc utfører vi skadereparasjoner for alle forsikringsselskaper.


Ta kontakt på verksted@cbp.no eller ring 35584141 for timebestilling. Husk å bestille service i god tid i høysesong! Oppgi Navn, type kjøretøy, registreringsnummer og en beskrivelse av hva du ønsker utført. Vi kontakter deg med prisoverslag og tidspunkt.